Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Част от емблематичните министри в кабинета “Борисов 2” не станаха част от новия кабинет на ГЕРБ и Обединените патриоти.

Румяна Бъчварова, Вежди Рашидов, Десислава Танева и Ивелина Василева вече не са министри, а Лиляна Павлова смени ресора и вместо за регионалното развитие, сега ще отговаря за председателството ни на ЕС.

Харесва ли ви кабинетът в този му състав? С този въпрос екипът на Dnes.bg се обърна към своите читатели в традиционната ни анкета, в която участие взеха точно 2268 души.

Оказа се, че 46% от читателите не откриват особен експертен потенциал в този състав на кабинета. Точно на обратното мнение са 12% от анкетираните, според които правителството в този си състав има много възможности.

Почти всеки трети пък (30%) иска първо да види действията на кабинета “Борисов 3” и едва след това да му дават оценки.

Други 4% пък смятат, че кабинетът е добър, но ще им липсват някои от досегашните министри.

Какво значение имат министрите? Важен е премиерът!, пък е отговорът на 3% от читателите, според които най-важното е кой стои начело на правителството, а не толкова персоналния му състав.

Не липсват и любителите на лятото, които признават, че не се вълнуват особено от темата с правителството, защото идва любимият им сезон. Точно това са заявили и 5% от участниците в анкетата ни.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Днес

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000340868-article2.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/05/0000340868-article2-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитика"Борисов 3"?,Без Рашидов,и Бъчварова:,кабинетът,Харесва ли ви
Част от емблематичните министри в кабинета 'Борисов 2' не станаха част от новия кабинет на ГЕРБ и Обединените патриоти. Румяна Бъчварова, Вежди Рашидов, Десислава Танева и Ивелина Василева вече не са министри, а Лиляна Павлова смени ресора и вместо за регионалното развитие, сега ще отговаря за председателството ни на ЕС. Харесва...