Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Ако Корнелия Нинова успее да обедини БСП, тя има блестящо бъдеще в политиката, заяви депутатът от БСП за България Антон Кутев в “Беновска пита” на Канал 3. “Тя още не е обединила партията, тръгнала е натам. През първите месеци тя бе тръгнала да разделя, не да обединява, поясни Антон Кутев. “Аз смятам, че тя има много бляскаво бъдеще – първо да обедини партията, а оттам да поведе много ясна лява политика, съвременна лява политика”. Сергей Станишев е политикът, който е най-близо до ролята на обединител в България, смята Антон Кутев. “Ако някой може да обединява, това е Сергей – има опит, много висока позиция в европейска партия. Станишев даваше ужасно европейски, дори прекалено европейски облик на БСП, социалдемократически вид и характер на партията”. Премиерът Бойко Борисов не изглежда обединител, защото е действащ политик, опитва да “заграби територии на реформатори и други, а когато си в тази позиция, няма как да си обединител”, заключи Антон Кутев.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
Източници:

Блиц

https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/1496589536-kurrrr.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/06/1496589536-kurrrr-300x300.jpgRadoslav PetkovПолитикаАнтон Кутев,за Нинова,с горещ коментар,Станишев и Борисов!
Ако Корнелия Нинова успее да обедини БСП, тя има блестящо бъдеще в политиката, заяви депутатът от БСП за България Антон Кутев в 'Беновска пита' на Канал 3. 'Тя още не е обединила партията, тръгнала е натам. През първите месеци тя бе тръгнала да разделя, не да обединява, поясни Антон...