Споделете тази публикация, ако ви харесва!

Гласувайте в анкетата “За кого ще гласувате на предсрочните избори?” и я споделете с приятели.Тази анкета ще проследи нагласите на потребителите на “Актуални Новини” за участие в предсрочните парламентарни избори на 26 март 2017 г. Можете да гласувате само веднъж.
Резултатите не са представителни, защото: в големите градове повече хора имат достъп до интернет; активността на по-възрастните хора е по-ниска в интернет; активността на българите от чужбина е по-висока тук, отколкото пред урните.

Тази анкета показва предпочитанията на потребителите на “Актуални Новини”, които участват в нея. Тя не е национално представителна. Анкетата е инициатива на  “Актуални Новини”  и не е поръчана или платена от партии, социологически, рекламни и ПР агенции, фирми или други организации.

*Участниците в изборите са подредени според жребия, изтеглен от ЦИК на 22 февруари 2017 г.

**ЦИК изтегли номер в бюлетината и за Движение ”Презареди България”, въпреки че лидерът й Николай Бареков обяви, че няма да участва в изборите.

КОМЕНТИРАЙ ЧРЕЗ FACEBOOK
https://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/1444902204_7_559x-.jpghttps://aktualninovini.com/wp-content/uploads/2017/02/1444902204_7_559x--300x280.jpgАктуални новиниАнкетиАНКЕТА:,гласувате на,За кого ще,избори,предсрочните
Гласувайте в анкетата 'За кого ще гласувате на предсрочните избори?' и я споделете с приятели. Тази анкета ще проследи нагласите на потребителите на 'Актуални Новини' за участие в предсрочните парламентарни избори на 26 март 2017 г. Можете да гласувате само веднъж. Резултатите не са представителни, защото: в големите градове повече хора...